May 302012
 

kredit - eternal-life-diary.blogspot.com

  12 Responses to “WW 36 – Busy, Busy, Busy…”

  1. Fuh! Tu kalau jatuh, mau lemas kertas jadinya…hehe

    Pepun, selamat berbizi yer bro! Moga dipermudahkan urusan =)
    hafizmd telah menulis tentang..Utusan Maharaja Rom

    adamfaiz Reply:

    Sekarang ni pun dah lemas ni… adehh..
    adamfaiz telah menulis tentang..Cepatnya Dia Membesar

  2. Boleh lemas tu kalau tertimbus! :D
    anif telah menulis tentang..Version 2.0 – Wordless Wednesday #39

    adamfaiz Reply:

    nak wat camne… cari makan…
    adamfaiz telah menulis tentang..Apa Ada Dengan Nestle 100 Tahun Disisimu?

    suri Reply:

    haa..klu anak sy bwh tu sure dia akan menjerit
    suri telah menulis tentang..Kenali Penyakit Gaut Part I

  3. Sudah bertimbun-timbun kertas macam didalam gambar boleh jual pada pembeli surat khabar lama dapat juga duit. :-)
    akubiomed telah menulis tentang..Cubaan Hack blog AkuBiomed

    adamfaiz Reply:

    Kalau boleh jual sumer paper, file dalam opis ni… pak cik boleh jadi kayo :)
    adamfaiz telah menulis tentang..Pesanan Untuk Pemandu Wanita

  4. rasa sibuk mau nagis2 skrg kerja makin reda
    suri telah menulis tentang..Bila Burung Cip..Cip Datang..

  5. Ini memang tahap betul2 busy benor dah ni. :)
    shraqs telah menulis tentang..Pingdom – Aplikasi Percuma Untuk Memantau Uptime Dan Downtime Blog

    adamfaiz Reply:

    boleh kena batu karang!
    adamfaiz telah menulis tentang..Cepatnya Dia Membesar

  6. bila bosan dg kerja sllu sy akan main games beberapa saat kemudian kembali smbung keje semula
    suri telah menulis tentang..Rosa Rossa Jadi Botak

  7. sibuknya ngko ye. hehe..
    titan telah menulis tentang..Post Moterm – Himpunan Jutaan Belia 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.