18 Comments

  1. Kalau berblog kerana mahu buat duit, pasti akan kecewa.

  2. setuju ngan anif…jadi diri sendiri je..karang kalau terikut2 dgn cara org lain..tu yg buat diri cpt fed up..dan akhrnya..blog ntah kemana je nnt 🙂

    1. tak salah jadikan orang lain sebagai inspirasi… tapi kena ukur banju di badan sendiri

  3. jauhi dari blogger copy paste.
    selamat berblogging dengan selamat ya! 😀

  4. susah juga nak bagi bukan blogger faham,maksud sebenar berblog nih.Byk yg tak paham tujuan asal.

    1. Sama la kita… 🙂 takde la… rasanya bro tak syok sendiri… kalau tak takkan ramai visitor ..

  5. prinsip aku senang. kalau nak buat duit, buat cara nak buat duit. Tak kisahlah dari blog ke apa. Kalau nak, kita usaha. tak nak..tak leh kata apalah. haha..

    1. Author

      semuanya boleh asal ada ilmu.. aku memang tak pandai…len kali aku suruh derang tanya ko lah Titan… baru betul!!

  6. Setuju sangat-sangat tuan…Jadi diri sendiri…Memang tiada jalan mudah untuk berjaya…

  7. Penulisan kita boleh diimprove dari semasa ke semasa. Blogger yang dapat duit sekarang bukan semudah yang disangkakan tetapi pernah melalui masa-masa sukar seperti kita. Menulis dengan ikhlas dan paling penting jangan sesekali copy paste blog orang. Rezeki akan datang kalau kita terus berusaha.

  8. Langit tak selalu cerah….Mendung tak semesti hujan….
    Masing-masing ada matlamat tersendiri… bagi aku, blog umpama tempat melepaskan segala apa yang terbuku dalam hati, Marah, geram, gembira, ilmu, tips, panduan, peribadi malahan tempat untuk merapu… buatlah apa saja… lagipun, blog tu kan kita yang empunya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *