24 Comments

  1. memang sangat tak ayu
    tapi, ada juga orang yang suka dengan perempuan yang merokok
    nak buat macam mana

  2. risau dengan budak sekolah yang perempuan. dah ramai yang gatal merokok.

    1. Budak sekolah menengah sekarang merokok dalam perjalanan ke sekolah… buang puntung betul2 depan gate sekolah..

  3. Mugkin inilah yang dikatakan moden.. Perempuan pun mahu sama kelihatan hebat!

  4. Aku sebenarnya tak kisah sangat diorang nak merokok apa semua, duit diorang, hak diorang. Tapi apa yang tak bestnya gaya (style) diorang merokok tu macam mengada2, nak menunjuk2 diorang merokok depan orang ramai, memang “menyampah” jugak dibuatnya. Takde apa nak dibanggakan dengan merokok

    1. Ni memang betul.. ramai yang hisap rokok setakat sedut dalam mulut pastu hembus balik… baik tak yah hisap terus.. !

    2. shr..nympah ar klu girl smoke..hilanga da ketimuran langsung huuu

  5. dah semakin ramai perempuan yg mrokok skrg ni..menjadi kebiasaan..hmm..pelik diorg ni..

    1. Author

      ramai yang tuntut hak.. macam lelaki… dan juga sebab nak bergaya..

  6. in case klu mood saya kurang baik ada perokok kt situ mmg teruk saya bahasakan dia..nak2 kat kedai makan..kena plk anak2 kecil ada mmg nasib ar org tu kena mrh or sound dg saya geeee

  7. Wanita kalau menghisap rokok kurang molek. Lebih bahaya ketika mengandung akan menjejaskan tumbesaran janin.

  8. Aku paling pantang tgk perempuan hisap rokok…Kalau pompuan mat salleh lain citer la…tapi orang mesia ni, tak kira Melayu cina atau india…nampak tak best…sakit mata!!!

Leave a Reply to shraqs Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *