15 Comments

    1. Aku dah try macam2.. streamyx, celcom, maxis… takde yang really reliable.. nak amik Unifi rasa terlalu mahal..

  1. Kita masih lagi membina prasarana untuk talian kelajuan tinggi. Harap prasarana dapat disiapkan dengan cepat dan dapat dinikmati tidak kira di bandar atau kawasan luar bandar

    1. dan kos untuk talian Internet patut dikurangkan… baru lah menyokong usaha galak guna ICT..

  2. Best nye kalau duk sana… hari2 download movie….eh! live streaming je la..kan!! hahaa

  3. takut harap jer internet laju tapi ada sebahagian website tak boleh masuk sebab diblocked oleh kerajaan mereka hihi

    1. Aku tak rasa derang kena block cam kita ..tengok je apa jadi kat file sharing

    1. Author

      Kalau infra di negara kita dah fully upgraded dapat la kita Internet yang lebih laju daripada sekarang… tapi bab kos tu yang tak tahu, mungkin lebih tinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *