18 Comments

  1. hehe.. slipped disc. aku tak nak kena dan pernah dgr ceramah daripada senior aku bahya mende slipped disc ni.. lol

  2. Kalau di Indonesia penduduk kampung baring di rel keretapi elektrik untuk mendapatkan rawatan “Therapy Track”

  3. 1st time dengar rawatan Acupressure ni.. slalu gak kena sakit belakang. tapi risau gak, dengar renjatan elektrik ni.. takut ada side effect ..hehe

  4. Ngeri pulak bila aku dengar rawatan renjatan elektrik ni macam hukuman mati je heheheh 😀

    1. Dengar memang takut … tapi rawatan ni dibuat berdasarkan tahap kesihatan dan sakit seseorang.. bukan standard untuk semua

  5. so far..aku rasa ok lagi badan aku. Selalu kalau sakit belakang..aku tdo aje..hehe..alhamdulillah, ok balik lepas tu..

    1. Tak kan pulih sepenuhnya bro sekali dah kena slipped disk..kena banyak rehat..tapi kalau banyak rehat, cane nak maksyuk kan? Janji takde cramp, yang lain tu, aku tanggung je la

  6. tak tau la kalau boleh dapat sakit belakang leher muda-muda ni. ingat nak syorkan rawatan ni kat ayah la. huhuu

    1. Slipped disc tak kira usia sekarang ni.. kalau tak berjaga2 yang aktif sukan lagi senang kena.. Boleh suruh ayah cuba.. (tetiba aku rasa tua huhuhu…)

  7. Terapi guna elektrik… mmg seram bunyinya. Aku tak pernah cuba sekadar pernah baca.

    Tapi betullah tu, bila kita dah sakit cuba macam-macam untuk sembuh 🙂

  8. salam bro adam,

    dekat mana ek buat rawatan akupressure tu..

    tq

    1. Author

      salam bro… nama tempat -FAA Biotherapy boleh check website dia untuk address lengkap. GPS coordinate N 03 0.847 E101 33.764

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *