22 Comments

  1. waaa… pnjg sangat lah.. sakit mata nak bce nie.. ^.^
    so, secara ringkasnye~

    1. should read it ur self. inspiring kowt..there a lot think to pounder. kalau kasih ibu pun dh mcm ni. how it is Kasih Allah.
      allah ada 99 kasih sayang dan hanya satu diturunkan ke bumi dan dikongsi oleh seluruh makhluk
      Allahhuakbar..

    1. Author

      percayalah bila ada anak sendiri .. cerita ini begitu menyentuh perasaan.. Al Fatihah…takziah untuk keluarga adik Iqbal

  2. kaseh ibu membawa ke syurga
    besar pengorbanannya hingga si ibu meredhakan pemergian anaknya 🙂

    1. Apa kata cal mak dan tanya khabar utk yg berada jauh… aku pun kena cal la esok.. huuhhuhu..

  3. Dalam diam saya membaca tidak sedar menitis air mata membasahi pipi. Kisah ini betul-betul menyentuh perasaan saya sebagai seorang bapa. Moga roh abang tenang disana cukuplah penderitaan yang dialami selama ini.

  4. tersangat sedih. mengalir2 air mate membace nye.
    nak minta izin untuk post in my blog boleh tak..??
    or share in FB..

    1. Author

      Silakan …elok buat iktibar ni..

  5. semoga arwah dicucuri rahmat yg berlimppah2…. amin

  6. terasa lemah pula baca kisah
    penuh kesedihan ni.abang
    dapat juga bertahan hingga
    ke usia 4 tahun.

  7. sedih2……bru 4 taon da dijemput Illahi…TAKZIAH kpd klurge mangsa..

    1. Author

      Tempat abang disisiNya..

  8. subhanallah,,tabahnya hati mak,,
    moga2 roh abang dicucuri rahmat dari-NYA,,
    terima kasih sbb kongsikan cerita nie,,

    1. Author

      sama-sama kita belajar erti sabar, redha dan berserah dalam erti kata sebenar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *