12 Comments

  1. Perlu ambil perhatian memastikan maklumat peribadi tidak jatuh kepada pihak ke-3 yang mempunyai kepentingan.

    Biasanya password yang digunakan terlalu mudah untuk diteka

      1. eh macam ner na hilangkan nama email kita kat m=euang maklumat facebook heee

  2. Password mudah untuk kesenangan sendiri..tapi last2 menyusahkan diri kita sebenarnya..

  3. Jangan jadikan dunia cber sebagai tempat simpan maklumat yang terlalu peribadi, simpan je kat dalam hard disk

    1. Yang perempuan lah selalu jadi mangsa… tapi lelaki pun kena beringat jugak

  4. hack memang senang sekarang ni… padan muka kedua-dua nya.. yang kena kack dan yang kasi hack..

  5. cheh hack guna security question je. Byk lak tu dia dapat. mesti dia seorang yang tabah mencuba

    1. dekat sedikit info pasal mangsa..eg.nama high school dah boleh access email..yang selebihnya try and error je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *