14 Comments

  1. 20 tahun yang berlalu begitu sahaja 😉
    selamat meraikan ulang tahun perkahwinan ya! 8)

    1. sekejap je masa berlalu.. terima kasih atas ucapan.. bro pulak camana?

  2. lama tu. 20 tahun.. banyak kenangan masa belajar dulu kan 🙂 saya masa reunion sebelum ni pun agak kekok ketika berjumpa kembali dengan rakan lama 🙂

  3. Memang lama… cuma 2-3 orang je yang always keep in touch, ramai yang dah lama x jumpa…

  4. Selamat menyambut hari perkahwinan lama juga mahligai dibina oleh bro. Saya masih lagi menghubungi kawan kolej yang tinggal satu rumah.

      1. suri awal bulan 10 ada perjumpaan tapi tak tahu dpt turun ke tdk adeh sb kete plk meragam…huhu..

        rindu nak jumpa pasti byk cerita yg bakal d kongsikan bsma

        1. Author

          Dulu pun pernah kena camni…kete buat hal, terpaksa tumpang kawan..

  5. jejak kekasih bak di temui nnti hee…moga di permudahkan yer heeee

  6. Wah tahniah ulangtahun perkahwinan…semoga kekal selamanya…

    wah seronok dapat jumpa kawan zaman riang ria;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *