Apr 182012
 

  15 Responses to “WW 31 – Facebook Wall Yang Asli”

  1. Tak nampak pulak ada perkataan “something” ditulis disitu! :D hehe..
    anif telah menulis tentang..Version 2.0 – Wordless Wednesday #34

  2. kalau dah takde mende nak tulis, boleh je tulis “something”… :D
    adamfaiz telah menulis tentang..Kalau Rasa Hebat Cuba Yang Ini!!

  3. Saya ada terbaca satu artikel, menulis di dinding bagi menyatakan perasaan ni adalah kesukaan orang yahudi. Sebab tu la di facebook ianya dinamakan Wall. Entahlah, sejauh mana kebenarannya saya tak dapat pastikan sebab tak pernah pun duduk di negara isreal.
    Cikgu Hairul telah menulis tentang..Teksi Oh Teksi

    adamfaiz Reply:

    Mungkin betul kot diorang ni suka meluahkan perasaan kat dinding..
    adamfaiz telah menulis tentang..Kalau Rasa Hebat Cuba Yang Ini!!

  4. Assalam..
    Jangan buat kat dinding rumah sudah…
    iza telah menulis tentang..Di Wad Kecemasan

    adamfaiz Reply:

    Yg dewasa kalau buat memang something wrong…tapi kalau anak-anak, ni dah jadi salah satu hasil seni kreatif… kalau nak cat dinding kena guna yang boleh dicuci :D

  5. Ternya memang asli
    Hehe
    tehr telah menulis tentang..Facebook Si Muka Buku

    adamfaiz Reply:

    yang asli kena selalu padam la… banyak maintenance :)
    adamfaiz telah menulis tentang..Isteri Muda Hanya Suka Duit

  6. Kalau conteng ditempat yang dibenarkan tak apa. Kalau tidak semak pandangan mata. :-)
    akubiomed telah menulis tentang..Maklumat Google+ profile author pada Google search results

  7. Nak post gak la.tp mcm da x de space la plak
    chii telah menulis tentang..Amalan Bertungku Baik untuk Kesihatan

  8. conteng utk hasil tanda tangan tulis sndri heee

  9. ingat pula masa dulu3 hasbis meja sekolah aku conteng2 hiiii

    adamfaiz Reply:

    itu standard la… suri was here…
    adamfaiz telah menulis tentang..Produk Evo 7 Untuk Lelaki Evo 8 Untuk Perempuan

  10. hoho..terbaiklah wall nih..
    titan telah menulis tentang..Edisi Siasat – Buat Duit dengan HzTours

    adamfaiz Reply:

    Kalau ada kat opis pun best ni… boleh luahkan perasaan marah, geram, etc..
    adamfaiz telah menulis tentang..Cermin Mata Internet Google

Sorry, the comment form is closed at this time.