Nov 242010
 

Filem The Social Network mengisahkan tentang bagaimana pengasas Facebook Mark Zuckerberg yang juga seorang mahasiswa Harvard University  mendapat idea untuk mewujudkan laman social network yang menjadi kegilaan masa kini. Aku rasa filem ini tentu menarik kerana boleh dijadikan peransang dan sumber inspirasi kepada yang ingin berjaya seperti beliau.

Filem ini dibintangi oleh pelakon terkenal seperti Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Armie Hammer and Josh Pence.

Jom tonton filem yang diapdatasi dari buku “The Accidental Billionaires” oleh Ben Mezrich ini. Untuk para blogger, klik  link ini untuk mendapatkan tiket-tiket percuma!

Peraduan Blogger Filem “The Social Network”

Filem ini akan mula ditayangkan di pawagam bermula 2 Disember 2010, Jom tengok wayang!!

  13 Responses to “Jom Tonton The Social Network”

  1. Tak sabar nk tengok cite ni.. would like to know the story behind the site that we log in hours a day..
    Nilam Kencana telah menulis tentang..How do you know if you are in love

    adamfaiz Reply:

    best kot..kalau dapat tiket percuma lagi best.. :)

  2. ada dapat email suruh buat.. preview… tak tahu kenapa malas sangat nih..huhu
    zik telah menulis tentang..Tiga tetamu misteri part 1

    adamfaiz Reply:

    try je la..mana tau ade rezeki..

  3. Aku mesti menonton filem ini nanti demi mencari pengajaran di sebaliknya.

    Setuju dengan keratan ayat ini: ”…kerana boleh dijadikan peransang dan sumber inspirasi kepada yang ingin berjaya…”
    Hadi Rofiee telah menulis tentang..Hikmah di sebalik sambutan Aidiladha di Malaysia

    adamfaiz Reply:

    rasa pun nak tengok gak..

  4. cita ni memang best, aku baru je tengok, :D
    dnoBiz telah menulis tentang..Harta- Wang- Kaya- Mewah dan Mati

    adamfaiz Reply:

    Dah tengok? mane aci…bagi la

    dnoBiz Reply:

    sedut kat syok org hehehe
    dnoBiz telah menulis tentang..Ikhlas dari hati – Blog yang Paling Aku Benci

  5. kalau dah tengok,kasi cerita sikit :)
    sangilapi telah menulis tentang..perkembangan semasa

    adamfaiz Reply:

    boleh Joe..aku buat review special nanti…

  6. dia mmg terbaik le..dah macam bill gate pula..bro klu slah ejaan minta tolong betulkan yer hee..

    adamfaiz Reply:

    aku rasa dia lagi hebat dari Bill Gates sebab dia yang buat coding sendiri berbanding Gates yang banyak outsource kan kerja kat orang lain..tapi ke-2-2 nya tetap bilionaire..

Sorry, the comment form is closed at this time.