Mar 122012
 

Hari ni aku cuti. Selalunya kalau orang ambil cuti hari Isnin sebab nak rilek lama sikit over the weekend dan untuk elakkan sindrom biasa untuk pekerja kolar biru – Monday Blues. Walaupun duduk di rumah di hari bekerja ni boring tapi selalunya boleh la tidur atau tengok TV sampai lebam. Tapi yang ni lain sikit.. semuanya bak kata Fran “kerna terpaksa…” Cuti ini terpaksa diambil, bukan dipaksa oleh boss atau sesiapa.

Nasib baik cuma 1 hari sahaja. Kalau lebih, sapa pulak yang nak buat kerja yang menimbun tu. Boss cuma akan tanya, itu dah siap, ini dah siap? Kalau tengok MC slip bawah ni sure korang paham apa jenis cuti ni…

 

  18 Responses to “Cuti Yang Tak Disukai”

  1. Cuti tapi sengsara.. Semoga cepat sembuh!
    anif telah menulis tentang..Menulis Berpandukan Ketetapan

    adamfaiz Reply:

    Dah 4 hari menahan sakit… gusi kena infection… nganga pun sakit… apa lagi nak mengunyah
    adamfaiz telah menulis tentang..Video Cara Pasang Perabot IKEA

  2. Harap bro dapat kembali sehat semula. Nampak gaya kena ambil ubat penahan sakit.
    akubiomed telah menulis tentang..Selamat tinggal kekasihku

    adamfaiz Reply:

    pil pain killer dia besar-besar, campur antibiotik sumer dah macam kacang pulak… huhuhu…
    adamfaiz telah menulis tentang..Wordless Wednesday 27 – Siapa Berani Saman Aku?

  3. cuti sakit gg….wuiihh..jgn main2..sblm ni chii kena serang sampai 3 malam x leh tdo lena..menangih xyah citer la..

    apa pun..semoga lekas sembuh
    chii telah menulis tentang..Selamat Pengantin Baru Iqwan & Syazzana

    adamfaiz Reply:

    Hari tu member opis kena… sama gak, pipi bengkak sebelah.. bila kena sendiri baru tau siksa dia :(
    adamfaiz telah menulis tentang..Dunia Blogging Jadi Suram?

  4. dah lama gila aku tak MC. gila sangat bekerja aku ni. haha..
    titan telah menulis tentang..Pertarungan epik dua lelaki kacak.

    budakserius Reply:

    Ko mmg titan.jejaka kacak yg kuat bekerja.hehe
    budakserius telah menulis tentang..Pelakon Lelaki Gila Seks.Pelakon Tambahan Pun Dibedalnya.

    adamfaiz Reply:

    jejaka idaman Malaya

    adamfaiz Reply:

    Tu tanda kuat kerja dan juga sihat… terbaek!!!
    adamfaiz telah menulis tentang..WW 28 – Kad Birthday Istimewa

  5. Best jugak kalau dpt mc ni sbnrnya.haha.
    budakserius telah menulis tentang..9 Gambar Neelofa Di Edinburgh Scotland

    adamfaiz Reply:

    mc biasa best.. tapi kalau sebab sakit gigi… tak best huhuhu…

  6. nak tanya satu, Dr. Muzaina tu cun ke orangnya ? …. :D
    benjy telah menulis tentang..CARA MENYEMAK PENYATA BAKI PINJAMAN PTPTN SECARA ONLINE

    adamfaiz Reply:

    Memang cun….. jumpa je, hilang sket sakit hahaha

  7. Belum sebut pasal cuti, Hari ni saya MC.
    Huhu demam selsema.

    Oh sakit gigi ke. Sure rasa tak selesa sangat kan
    nizamghazi telah menulis tentang..I am a Topman Lover who [Rainy Heart] in FLX

    adamfaiz Reply:

    Dah baik sekarang.. kalau demam selsema pun problem … malam nak tidur susah.. hidung sumbat!
    adamfaiz telah menulis tentang..Dunia Blogging Jadi Suram?

  8. sakit gigi tampal koyok loh haa..

    soB…Sob.. soB…

    Ta,pal ke cabot?

  9. Cuti yang paling tak suka ialah cuti sakit gigi. Sebab nak buat apa pun x boleh. Nak tengok tv sakit, nak makan pun saki, nak minum pun sakit.
    JBCool telah menulis tentang..Second Subway Restaurant OPENED in Johor Bahru

Sorry, the comment form is closed at this time.