16 Comments

  1. sama la cam aku…. nak buat call pakai prepaid jer yang digunakan kat phone murah… janji boleh SMS dan buat call…

  2. Isu broadband ni memang sentiasa menjadi bualan, terutama untuk aku yang menggunakan internet untuk mencari mata pencarian. Tapi kalau kita lihat, disebabkan banyak pilihan yang ditawarkan oleh pelbagai penyedia perkhidmatan, harga pakej mulai turun dari tahun ke tahun.

    Tak mustahil kita akan menikmati juga harga bagaimana negara-negara luar dalam tahun-tahun mendatang.

    Tempoh hari cuba P1 Mifi tu mantap juga kalau kawasan dalam liputan…

    1. Bro memang perlula broadband laju…
      Kalau harga turun lebih ramai yang dapat manfaat… kita kat bandaraya besar cam KL ni takde masalah kot P1.. sama juga dengan Yes.. elok diluaskan kawasan liputan..

  3. kenapa x pakai streamyx, saya pakai dah dua tahun ok ja, xda bandwitdh limit, hari hari download senyum ja

    1. streamyx ok ker ??? ada kawan yang pakai streamyx, mula-mula senyum ajer laaaa kat aku… tapi sekarang pun dah mula merungut pasal dah mula slow…

      1. errr x tau plak, tgk tempat kot, tp serius x pernah mengecewakan saya pon, dah dua tahun lebih dah pon

  4. betul juga bro.. melihat kepada penggunaan dan keselesaan bajet kita… jika kita asyik terkejar saja produk baru, mungkin akan membantu ada kemungkinan besar juga kita teranyiaya, yang penting ia tidak membebankan kita kemudian hari….

  5. sepatutnya harga broadband diturunkan lagi kerana speed masih lagi blom memuaskan pelanggan.

  6. Pernah jugak buat mcm tu dulu. tp leceh la nak kne masuk 2 hp dlm poket. haha.

    Last2, pakai blackberry je. BIS murah, push email n BBM pun cukuplah. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *