33 Comments

  1. Suspens betul jalan ceritanya bro. 🙂 Aku pernah kena sekali ngan wife (dah kawin pun masa tu), hampir2 nak kena pelempang jugak budak yang menegur tu. Nak menegur kenalah cara berhemah dan bijak, karang tak pasal2 boleh malu jer. 🙂

    1. Itu la… kadang2 tu dia tak tegur tapi cara pandangan tu, sambil mulut kumat kamit…(barangkali mengumpat) buat aku geram…

      1. haaa kmi kene mau diam jab cuba degar syarahan depa pastu bru kita ckp kmi dh kwin heee

    2. Org kita mmg ramai camtuh.

      Nak berdakwah, tp mulut cam hape jer….betul tak?

      1. Betul tu. At least janganla cepat sangat bersangka buruk pada org. Bagi la salam dulu ke, perkenal diri pastu tanya ngan baik. 🙂

  2. choiiiii…. potong betul.. tengah membayangkan mamat tuh
    dok sibuk nak ketuk tingkap jadi hero.. har3..

    1. Author

      Aku pun tunggu gak…saje tak bangun2… sib baik dia blah! 😀

  3. memang dah hampir sangat tu, bro
    jadi dia nampak la siapa dalam kereta
    hehe

  4. saya dah agak dah, sure ada suspen punya..
    kadang2 geram juga dgn orang sebegitu perangai..

  5. ingatkan betul2 tadi. .. rupanya cobaan. . ini cobaan.. .bukan betul2.. hehhehe 🙂

  6. ke saja nak skodeng??? hahahhaha

    pikir positif dia mmg nak mencegah maksiat…

  7. hahaha….ingat ada org nak tangkap ko dgn wife ko sendiri he3..

  8. Pernah ditegur ketika berdua-duan dengan isteri ketika menikmati pemandangan dari atas bukit.:-)

  9. Cabaran hendak berdakwah… Ada kala kaedah yang digunakan kurang sesuai atau tak kena pada tempat. Umumnya mereka masih mahu berdakwah. Itu sudah cukup bagus. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *