22 Comments

  1. Isteri pun dah takut nak drive sendiri sekarang, naik teksi pun sama…

  2. Wanau’zubillah.

    Mmg kena berhati2 sgt2. Jadi, kalau rasa macam tak berapa kena tuh, elok ajak dia terus ke balai polis berdekatan. Kita settle kat balai =)

    1. itu sebaiknya… kalau dia tak nak settle pun kita wat report kat balai..takut diapa-apakan nanti

  3. Lupa pulak nak komen psal moto tuh…hehe

    Aku tak pasti, camnelah mamat tu kona…mau tergeliat tulang ketiak =)

    1. Nak bawak motor tangan camtu memang lenguh.. cane la dia bole tahan… monkey bar, gaya pun dah macam si mon … hahahha..

  4. bahaya dg motor besar.tpi sy harap tka semua merka bgtu mungkin yg samseng jalan jer..tpi apa2 hati2..terima ksh atas pesanan bro tu.

  5. artu kes org curi gprs em…depa tak pecah amsuk kereta tpi depa umpil jer…pastu depa jejak rumah owner tu ” “home” utk merompak rumah mangsa

    1. GPS kan? sib baik aku pakai GPS kat phone je… tapi still kena jaga phone daripada dicuri..

  6. biasalah tu..sebab tu..bawak kapak dalam beg tangan tu. dah alang-alang bawa beg besar kan..

    1. fuhhh ganaz juga cadangan tu.. kena ada alat untuk pertahankan diri untuk pompuan… setakat silat, tae kwon do pun belum tentu boleh selamat..

  7. Senang betul orang skarang ni buat duit….hmmmm…mcm2 hal…agaknya faktor peningkatan pembelanjaan tp pendapatan kekal mcm tu je kot yang mendorong orang buat mcm ni……..

  8. sekarang nie macam-macam helah yang digunakan untuk mendapatkan duit dengan cara mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *