18 Comments

  1. Anak-anak ni tenaganya luar biasa! 😀 Yang memberi sokongan “confirm” keletihan!

  2. Anak-anak bersemangat untuk menyertai acara sukan. Nanti asyik bercerita apa yang dilakukan ketika menyertai acara sukan.

    Kita yang sudah berumur ini jarang bersenam apabila berjemur lama sikit akan mula rasa resah. 🙂

  3. Meriah sungguh nampaknya
    Dan sungguh juga mak ayah yang lebih penat berbanding anak2
    Hehe

  4. hehe,bkn da tua,tp da lama tak xcercise. tu yg penat.

    apa pun,tahniah wt adam dan pasukn umh merah sbb menang keseluruhan

    1. Author

      tak sangka Adam pun ‘laju’ juga berlari… menurun bakat siapa lagi kalau bukan papa nya… heheheh

  5. Teringin sangat nak bekerja dengan kanak-kanak, so that I can see/meet cute children like them!

    1. Author

      Jadi cikgu Tadika satu kerjaya murni dan mencabar.. kalau untuk yang sukakan kanak-kanak memang sesuai sangat

  6. cayalah bro teman anak-anak kat kejohanan sukan..hehe

    berdiri amek gambo pun boleh letih tau.haha

    1. Author

      dengan pemanasan global dan juga faktor dah lama tak bersenam, ia memang memenatkan

  7. suka melihat karenah anak mmbesar dan bersukan depan mata klu menag lgi ibu bapa suka tdk terkira

  8. hoho..rumah merah masa zaman aku dulu..memang pesaing ketat rumah kuning..hoho.. dan pada zaman aku..rumah kuning berjaya merampus tampuk pemerintahan rumah merah. haha..puas hati aku masa tuuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *