15 Comments

  1. Tak nampak pulak ada perkataan “something” ditulis disitu! 😀 hehe..

  2. kalau dah takde mende nak tulis, boleh je tulis “something”… 😀

  3. Saya ada terbaca satu artikel, menulis di dinding bagi menyatakan perasaan ni adalah kesukaan orang yahudi. Sebab tu la di facebook ianya dinamakan Wall. Entahlah, sejauh mana kebenarannya saya tak dapat pastikan sebab tak pernah pun duduk di negara isreal.

    1. Author

      Yg dewasa kalau buat memang something wrong…tapi kalau anak-anak, ni dah jadi salah satu hasil seni kreatif… kalau nak cat dinding kena guna yang boleh dicuci 😀

  4. Kalau conteng ditempat yang dibenarkan tak apa. Kalau tidak semak pandangan mata. :-)

  5. ingat pula masa dulu3 hasbis meja sekolah aku conteng2 hiiii

    1. Kalau ada kat opis pun best ni… boleh luahkan perasaan marah, geram, etc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *