17 Comments

  1. TUA & MATI itu pasti…terpulang kpd kita bgmana nak menerimanya..tahun 2016 umur Cool Daddy akan masuk 40 tahun…

  2. makin tua makin dapat rasakan,gigi byk sakit,rambut gugur,tenaga dah kurang tapi semangat tinggi…he3..

    1. at least ada juga semangat… kalau tak cane nak support family kan bro?

  3. Kita tidak dapat mengelak dari perubahan dari fizikal tetapi pada usia begini kita lebih matang didalam membuat keputusan.

  4. sebelum komen kena amek cermin dulu :-) dah tua kah aku?
    tua pada gelaran memang tak dapat dinafikan sebab aku dah pangkat atuk(anak kepada anak sedara pun dah besar-besar)……masa berlalu dengan pantas!

  5. makin tua,makin berisi…jangan makin menjadi2 plak kan..ehehe

    kira ok la kan..ada gak yg sedar diri da semakin meningkat remaja bak kata ibu angkat chii ,

  6. aku,
    kalau ikut umur memang la dah tua
    tapi bukan tua2 keladi
    hehe

      1. haaa.. aku dah mulai rasa tkut klu cikgu ada rasa gatal2 adui…bhya klo2 hok merebak kt yg lain ngheee

  7. salah satu tanda-tanda dah tua juga adalah dengan memberi PE-TUA huhu 😛

    1. tak semestinya… petua tu selalunya turun temurun..ada juga petua yang baru.. takkan nak panggil Pe…MUDA la kot hahahaha…

  8. sy dah tak cam dara dulu ahakss..bila kalsium anak2 dh amik aduh bt kerja kerek sana sini haa..

    yep mmg ggi dan gusi akn rasa sakitkn..mmg d akui..pastu lupa brg letak mana padahal bru kejep tdi letak heee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *