10 Comments

  1. Dunia penuh dengan bermacam perangai manusia… Satu lagi kisah sedih yang dipaparkan. Semoga menjadi iktibar pada semua.

    1. Kesian anak yang tak mengerti… terpaksa meminta belas kasihan jiran untuk hidup..

  2. pulang hanya untuk dapatkan duit bantuan untuk anak2
    memang tak patut sangat kalau macam tu

  3. jangan lepas ni kalau pak cik ni dapat bantuan kewangan,duit tersebut pun kena kebas jugak!

    1. Aku refuse to accept that statement… ada je isteri yang muda tapi baik… tapi takleh nak komen banyak2, nanti wife aku cubit… ­čÖé Apa pun perikemanusiaan tu kena ada…tak kira tua atau muda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *