24 Comments

  1. Yang tangan keras macam aku ni memang best main ni
    Mesti siapa pun tak boleh teka apa yg aku lukis
    Haha

  2. rasanya kat FB pun ada. baru perasan status kawan tadi. patutlah ramai yang main, popular rupanya

  3. bagi games percuma tapi jual gold coin untuk games tu.. memang menarik strategi diorang

  4. pergh..dpt games ni kat anak sedara aku alamatnya buat harta terus lah…bahaya2

  5. Rasanya game ni overrated. Ada je game lain yg sama konsep dgn game ni. Sama juga dgn game Angry Birds, konsep die mudah je, main lastik2. Mungkin impak promosi yg berkesan menjadikan dua2 game ni boleh jadi fenomena

    1. Promosi buat membuatkan game biasa je nampak mcm extra hebat . Ditambah pulak dengan faktor ikut-mengikut orang… lebih2 lagi di FB

  6. chii pernah install..tp da buang sebab mcm x berapa reti nak lukih2..kawan pn x berminat

  7. Hebatnya.. teknik promosi yang berkesan tu..
    Thanks untuk info, boleh try main 🙂

  8. bakal menyaingi macam games angry bird… kejap jer tuh 5 minggu dah 20 jottaa…

    1. Mula try free pastu beli itu ini.. kalau satu download RM1 dah dapat RM20 juta… kayo !! 🙂

  9. Sbnrnya ada cerita disebalik cerita syarikat game ini, nak tau, cuba google nama CEO syarikat ini, mcm mana dorang ble dpt profit bermilion2… 😀 by the way game nie menarik

  10. ada d layar fb.saya pernh test meneka tapi salah heee..

    mmg tak reti lukis tangan dah cam kayu mayu ni heeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *