18 Comments

    1. Dah 4 hari menahan sakit… gusi kena infection… nganga pun sakit… apa lagi nak mengunyah

  1. Harap bro dapat kembali sehat semula. Nampak gaya kena ambil ubat penahan sakit.

    1. pil pain killer dia besar-besar, campur antibiotik sumer dah macam kacang pulak… huhuhu…

  2. cuti sakit gg….wuiihh..jgn main2..sblm ni chii kena serang sampai 3 malam x leh tdo lena..menangih xyah citer la..

    apa pun..semoga lekas sembuh

    1. Hari tu member opis kena… sama gak, pipi bengkak sebelah.. bila kena sendiri baru tau siksa dia 🙁

  3. dah lama gila aku tak MC. gila sangat bekerja aku ni. haha..

    1. Author

      mc biasa best.. tapi kalau sebab sakit gigi… tak best huhuhu…

  4. Belum sebut pasal cuti, Hari ni saya MC.
    Huhu demam selsema.

    Oh sakit gigi ke. Sure rasa tak selesa sangat kan

    1. Dah baik sekarang.. kalau demam selsema pun problem … malam nak tidur susah.. hidung sumbat!

  5. sakit gigi tampal koyok loh haa..

    soB…Sob.. soB…

    Ta,pal ke cabot?

  6. Cuti yang paling tak suka ialah cuti sakit gigi. Sebab nak buat apa pun x boleh. Nak tengok tv sakit, nak makan pun saki, nak minum pun sakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *