12 Comments

  1. Memang kena buat penyesuaian segera tu. Seimbangkan apa yang patut.. 😀

    1. heheh…chii sgt memahami..kalau badan da penat..mmg xleh nak fikir..pastu nak blog pun x larat da

  2. rasanya jgn keterlaluan pada blog mungkin dapat seimbangkan hidup kita

  3. Dunia realiti perlu diutamakan sebab itu ada setengah blogger mula hilang daripada dunia online apabila blogging tidak

    1. Blogging tidak lah sampai menganggu tugas.. cuma kerja yg terlalu banyak sekarang menghadkan penglibatan dalam hal-hal lain termasuklah blogging… Family dan kerja masih diutamakan…

  4. biasalah tu. aku pun penat sangat sekarang. demam lagi..huhu..

    1. Nampaknya WW je la yg sempat … kalau ada masa sket boleh la schedule entry sekali sekala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *