23 Comments

  1. Buat sendiri ke bro? Or beli?

    Ice cream macam ni memang best…tapi ada few makers yang letak some sort of chemicals utk preservekan dia….so, benda2 camtu, kalau anak2 aku makan, jadi semput…so, la ni benda2 ice cream malaysia camtu di haramkan oleh kami, the parents…..

  2. Author

    Buat sendiri bro.. sebab anak selalu nak beli ais krim yang lalu depan rumah.. kalau tak pun yang dijual di rumah orang lain.. To be on the safe side, aku buat je la.. kebersihan dan kandungannya terjamin!!

    1. Bagusla kalau buat sendiri…aku pun nak request wife aku buat la…hehe

  3. Terkenang zaman Benjy kecil-kecil dahulu … kat rumah dikampung pun buat cam tu jual 20 sen je satu … hehehehe sweet memory OOooo 😀

    1. ni pun 20 sen.. kalau budak2 nak beli.. bukan nak cari untung pun.. duk kampung memang banyak kenangan

    1. perasa Milo yang paling laris… anak aku paling kurang 3 batang sorang sehari!!!

  4. chii nak eskrem milo 4, eskrem bandung 3 ye…

    ehehe..mmg layan time panas2 cmni..

  5. mintk sata hee ada jual yang perisa asam boi tak ngheee

    1. Yg putih pinkish tu perasa ciptaan sendiri – Pink Lime… sedap dan menghilangkan dahaga… 🙂

  6. erk. bnyknye. haha. dh lme xmerasa. pe perisa ade tu? nk jgk. haha

    1. Author

      macam2 ada.. datanglah.. wa kasi free je (satu la) 🙂 Bangi n Kajang sepelaung je…

  7. perghhh, teringat dulu dulu mak saya selalu buat aiskrim ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *