21 Comments

  1. Memang hebat filem-filem tu.. Top 3, melebihi 1 billion. Membuat filem memang menguntungkan jika kena caranya. 😀

  2. Semuan jutaan ringgit. Kayalah pelakon-pelakon yang membintangi filem box office.

    1. Aku tengok no 2,4,5,6,7, 10… yang lain tu kurang minat, so tak tengok

  3. alah ciannya panda jatuh 4 anak tangga mesti muka dia berbirat pas klr pawagam part yang seterusnya nnti huu

    1. Itu dalam kategori tersendiri… kutipan xleh nak lawan sebab ramai yang dunlod free hahahhaa..

    1. Takde ar bro.. ada gak yang gebang filem dia cecah juta2 walhal x penonton yang datang berapa ratus je

  4. fuhh,,,berbillion-billion tu,,,kalau filem malaysia dapat 1 billion mesti gempak….

    1. Author

      Salah satu yang kena tukar ialah jalan cerita .. patut ada variety

  5. agak sukar juga kalo nak filem tempatan mendapat kutipan yang tinggi sebenarnya. banyak modal nak kena labur. tapi satu hari nanti tak mustahil filem tempatan akan dapat sambutan dari pelbagai negara. time tuh la kita dapat kutipan box office 😀

    1. Author

      Memang banyak kena labur.. dan di Malaysia bukan senang nak dapat financing untuk buat filem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *