28 Comments

    1. Author

      Yang ni berjimat supaya dapat beli kondo dan cincin berlian! 🙂

  1. Bagus untuk mendidik anak-anak… Selain daripada berjimat, ia juga membantu mencipta matlamat.

    1. Author

      Nak menyimpan tu senang, nak mengeluarkannya lebih senang!!! Sebab tu orang dulu pakai tabung buluh.. dah penuh baru belah untuk disimpan di Bank

  2. Bagus poster tu. Later kalau ko ada tips macam mana nak guide anak2 untuk berjimat best juga…Anak no. 2 aku berjimat, tapi no. 1 dan 3 tu, asyik shopping je…hehe

    1. Author

      sama je bro, budak2 sekarang.. mungkin kita kena bagi peransang dan sebab untuk berjimat e.g. beli handphone.. at least dia start to save

  3. dengar kata game ni best. tapi aku takde ipad…tak dapat la nak belajar berjimat…

  4. aku rasa aku ni jenis rosmah mansur gak..tak reti nak berjimat…
    tapi xla boros sangat..haha

  5. cincin berlian tuh, harga dia RM24 juta eh? okay, mcm pernah dengar je “harga cincin rm24 juta”… satu lagi, style rambut itu perempuan dalam game tuh nmpak mcm familiar je…. FLOM kah ?!

    by the way, game ni sudah hilang dari appstore.. kui3. aku rasa aku tahu kenapa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *