18 Comments

    1. Author

      Harap tak jak jadi camtu.. umur pun muda, pengalaman kurang .. ade je yang cari peluang

  1. tak sangka apek dah ada syarikat dah, semoga dapat diselesaikan dengan cepat isu ini..

  2. harap apek cepat daftar, dengan daftar banyak kebaikkan dia

    1. Author

      tak mahulah bisnes yang tak sah, kan? Juan cakap mcm ada pengalaman je..

  3. Memang dah agak dah pun, camana boleh lepas senang2 nak buat keahlian berbayar… mesti ada something di sebaliknya tu… apa-apapun, harap Apek jangan jadi mangsa pihak2 yg cuba ambil kesempatan, dan klau dia sedia maklum… cepat2 perbetulkan

  4. Wah…aku pun tak tau yang apek ni ada company…nampak sangat aku tak baca paper…hehe anyway…aku harap semuanya akan ok….dan kalau ada rezeki, company dia akan ok ok la lepas ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *