25 Comments

  1. Sebelum dia sekolah kasi can la rambut panjang… pasni jgn harap la ..hehehee

  2. Anak papa mestilah kacak. Macam anak-anak saya suka sangat rambut pacak ala Mohawk. 🙂

  3. serius lawak, haha.tapi muka dalam gambar tu macam sesuai jadi perempuan je ? hahah

    1. Author

      Ramai yang cakap gitu.. sebelum kenal peel sebenar dia.. ganaz beb!!

  4. haaa.mama tintan wakaka..
    alah bro blh curi bukan dia ada cop mohor pun ekeke..

    semarak rakan usik mmg menggelikan hti bila sesama bloger berjiwa riang takala berblog.ini di katakan blog tu seronok

  5. rambut dia long tu yg org sangka dia girll..haa salah sapa slhkan bapa dia ar heee…

    anak sudah besar ya,,mesti persisi mamanya heeee

    1. Dia ni lain sket… mata dia paling sepet (kitorang suami isteri x camtu) .. features dia ada la sket combination kitorang suami isteri.. yang penting dia memang anak Papa dan Mama

    2. Author

      Tapi hari tu lepas potong pendek pun still orang ingat girl.. Sekarang bila pacak, COMFIRM boy…. yang kacak!! 🙂

  6. alahai bila papa sudah bertegas anak tak blh nak jwb apa heee

  7. sy suka mmbaca kisah dan gelagat ank2 bro adamfaiz mmg mencuit hati heee. bro adam ada bpra org anak kkli dan pompun heee?

    1. 3 orang tu je la.. anak … tu lah yang buat pening, tu jugak la yang menghiburkan hati

    1. Author

      Hehehhe … Titan pun akui aku kacak (sambil hidung aku kembang kempis…)

  8. Memang kacak bro…nanti dah besar, ramai awek lekat tu…huhu

    1. Author

      Tak yah tunggu besar..setiap kali tukar nursery atau babysitter, sure ada “awek” minat kat dia…ikut ke mana dia pergi sampai dia rimas… kelakar tul. Budak2 sekarang kecik lagi dah ada awek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *