20 Comments

    1. Author

      yeah… dengan bantuan hacker kita harap tahap keselamatan info dan privacy dapat dipertingkatkan.. “hackers are people too!”

  1. Sudah sampai masa mereka menghalang kejahatan! Pastinya usaha mereka ini akan mendapat sokongan daripada banyak pihak.

    1. Author

      semestinya!.. boleh mintak tolong derang hapuskan porno budak sekolah yang melambak di Malaysia nih..

      1. Sudah sampai masa hackers / crackers tempatan menyambut baik usaha seperti ini.

  2. Kalau diorang hack website macam ni barula bagus,.. yang ni aku sokong!

  3. banyak lagi laman web tak betul kat malaysia nih..harap ramai yang akan ambil perhatian untuk lumpuhkan laman porno ni..

  4. ada juga nilai2 murni dlm diri dorng kan..tp pada chii..biar hacker daripada cracker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *