13 Comments

  1. Tablet pertama guna Quad Core Processor 😀 “cool”

  2. Dah cuba demo set Assus Tranformer model lama dekat Courts agak berat sikit berbanding Motorola Xoom lebih ringan

  3. First time tengok produk Asus ni kat Low yat, terpegun sekejap bila tengok boleh tanggal dari keyboard. Siap boleh touch creen lagi tuh….

    1. Tu yang tak sabar nak pergi Low Yat tu.. pergi nak beli mende lain, balik beli bermacam2 benda lain 🙂

  4. sambar dllm mmpi bro heee..kita sapa nak pakai hp mahal2 bukannya hp berbunyi pun heee..

  5. setakat ni sy pakai hp buruk punya hee siap ikat getah lagi heee.tgu rasa2 dah nazak kasi tukar baru ar heee

    1. Author

      aku pun tengah sabar ni… dah la low yat dekat je ngan opis aku.. 🙂

  6. mcm best je gadget nie… teringin nak beli… tp senarai wishlish yang kat atas senarai masih panjang menunggu giliran… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *