9 Comments

  1. tukar jangan tidak.harap warna pas ni kala ceria ar huuu

  2. untuk netkl, dari dulu lagi aku duk puji diorang sebab support laju dan best. dan paling best, antara domain provider yang murah kat malaysia ni… domain2 aku sume ada kat sana.. hohohoho

    1. Bagus la bro.. ada banyak domain.. aku yang satu ni pun kadang tak terjaga.. tapi servis NetKL memang best ;D

  3. Saya bermula blog dengan mengunakan WordPress turut mengunakan hosting NetKl sehingga sekarang.

    1. Author

      Rasa selesa dan senang dengan NetKL… mungkin lama stay dengan derang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *