20 Comments

  1. FB aku ntah jadi apa tah lama x buka lepas kawin nih.. Bukan apa, aku tak tau nak buat apa..ha3.. Baik aku layan blog je..

    Sekarang FB dah jadi tempat tayang body je.. Yang mna cun2 tu, kalau boleh semua nak tunjuk..hadoi..hu3

  2. ini kes salah guna laman sosial la ni, dunia maya & realiti berbeza πŸ™‚

    batter lagi dunia realiti, mayb orang yang bro cakap tu baru dapat Ipad kot πŸ™‚

  3. Author

    memang dia baru beli Ipad tuh… dalam lif pun ramai yang tak perasan memang member berdiri kat sebelah… sibuk BBM or FB.

  4. Apa itu Facebook :-). Saya memang tidak ada akaun Facebook. Majoriti telefon bimbit dan Smartphone memang ada applikasi sosial seperti Facebook, Twitter, FourSquare dan sebagainya. Jadi walau tidak ada desktop dan Laptop masih boleh akses πŸ™‚

    1. Author

      secanggih mana pun teknologi.. tiada yang dapat menandingi soft skills, inter personal, .. kerana kita manusia, ini lebih penting

  5. tak leh wehh..ak perlukan oksigen yang lebih segar. aku tak nak guna oksigen recycle..

  6. jarang menonjolkan diri kat fb..kat twitter je rajin..entah malas dah

    1. Author

      sama la kita Fitri… FB bukan keperluan pun..

  7. layan media sosial ni kena sesuai dengan tempat dan masa.. kalau tengah duduk dengan member2 pun masih nak buka twitter, facebook.. baik tak perlu jumpa member..

    1. Author

      tapi ada jugak yang macam tu…

  8. main fesbuk bila online jer… kalau tengah keluar … memang offline betul.. handphone pun tak canggih..huhu

    1. Author

      Nanti kalau dah ade Android jangan la kita tak jadi manusia plak …

  9. FB tempat spam, eh silap. tempat ping entri baru. huhuuh

    1. Author

      tempat SPAM eh? hehehee… Ping entry takpe bro…

  10. setiap hanya twitter saja aku dok buka.
    facebook ada, cuma aku tak guna pun.
    biar la RSS blog bergerak sendiri.

  11. Author

    Aku nye Twitter pun dah lama tak bukak gak! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *