30 Comments

  1. selamat ptg ..
    ya suri dalam 2 minggu berturut2 ttp dpt spm juga..dia punya nick org melayu..tulisan koen dia org puteh huu…

    .. @_@ rasa nak tangkap mrka msuk dlm jail heee

    psst!garang ke suri ni tak ah..heeeee

  2. apa tujun dema bt cam tu ya? suri sllu jer bingung huuu

  3. Saya ada dapat juga spam tapi biasanya akan ditapis oleh Akismet terlebih dahulu

    1. Sib baik ada Akismet kan? Kalau tak mahu berlambak sehari aku kena SPAM..

      1. mujur ada boudygurd klu tak mmg terleps dema kt setiap entri kita huuu

  4. aku punya blog takdelah byk sgt spam . syukurlah, setakat ni takde serangan besar-besaran

    1. Author

      Sebab kita nye blog BM aku rasa.. kalauu tak sure beratus kena…

  5. SPAM komen tu dari orang seberang ni.
    dia salin entri blog lain.

    monex tipu.

    1. Author

      sungguh JAHAT orang itewww..

  6. blog aku pun sama jugak kena SPAM..so far xde SPAM dlm BM..jgn lupa bro install plugin utk Anti-SPAM..

    1. Author

      yeah..nanti tambah sket plugins lain

  7. Apa tujuannya diorg buat spam yer? Blog Jai pun kena spam dari mat salleh mana ntah..hu3

    1. Author

      saje nak menaya kita lar..

    2. nak buat backlink je tu,kalau ikutkan hati aku pun nak menyepam kat blog kau jai sebab blog kau best

  8. ingat aku je yang kena spam, spam yang aku kena jenis macam track back

  9. hari2 kena spam nie… adoii.. gambar tuh keluar photobucket..

  10. Diaorang tu tak ada keja lain ke asyik-asyik nak buat komen spam. Entak apa faedahnya diaorang buat macam tu. Makin di benci orang adalah kan..

    Setakat ni blog saya belum lagi kena serangan bepuluh dan beratus komen spam, sikit sikit tu adalah. Minta-mintak dijauhkanlah.

    1. Author

      ok tq… boleh check out the suggested plugin nanti..

  11. komen spamm dah bersepah dalam blog saya… malas pulak nak delete. sampai 1000 lebih komen spamm dah tak terdelete… hehehe

    1. Author

      fuhh banyak tuh… trafik mesti banyak nih..

  12. kalau berjangkit mmg mana2 email dah kena spam sekali akan ku htr pi hospital..hehehe

    1. Author

      hehehe.. hantar spital serdang boleh kot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *