31 Comments

    1. Mungkin dari bayaran untuk application yg diletak dalam FB..sebahagiannya dari iklan..

      1. Kalau lihat iklan PPC kadar amaun 0.001cent mungkin sebab banyak yang menyertai Fesbok jagi billionair

    2. maya ada minat,semua perkara blg bt duit asalkan kita bijak deal dgn merka2 ni

  1. oh kisah ttg dia pasti menarik penghabisan cerita dia tu kan…

    harap2 anak2 mlyu kita blh jadikan ia sbg cth utk berjaya dlm dunia IT..

    P/S:Mintak maaflah tuan rumah sebab lama tak kesini..terllu bz kt pjbat..lagu ujung tahun lagi kjer berganda2….satu staff mana tak kelam kabut suri huhu..

    pstt!!sesekali berdate dg dia romantik juga tak gtu bro 😉

    1. memang betul…dah terlalu lama tak tengok wayang sebenarnya…apa lagi berdua…

    2. faham pasal kesibukan tu…sebab aku sendiri pun dah xde masa blogwalking…thanks for da support!

  2. aiseh.. kejam jugak mamat fb ni dolu2.. hehe

    tp bijak idea tu. kaya dalam masa sekejap je. tapi bisnes bersifat dinamik. dia mesti usaha keras lagi supaya xde org dpt pintas company dia mcm Facebook dah buat kat Friendster.. hoho

    1. Author

      satu lagi yang menarik pasal Mark ni ialah sebab awal dia buat FB bukanlah kerana nak untung…persaingan mesti ada..tentunya dia sedang rancang sesuatu untuk menguatkan bisnes..

    2. Pada aku dia bernasib baik sebab benda ni datang secara kebetulan tapi dia juga bijak mengambil kesempatan dengan kebetulan yang datang tu

    1. Author

      biasa la citer Amerika mesti ade unsur lebih2..

  3. beruntung tu dapat tengok awal..
    kalau macam tu akupun nak tengok jugalah movie ni

  4. Aku dah tengok,
    memang best cuma cara dia aku tak berapa berkenan

    1. nasib je tuh…lagipun memang dah lama x tengok wayang, apa lagi yg free :)

  5. erm.. yang baik kita ambil sebagai pemangkin untuk terus maju,, yang tak elok kita biarkan jela… boleh tahan dia nie…fuh

  6. memang hebat tu, kejayaannya sekejap, hanya orang yang bertuah sahaja boleh dapatnya

    1. Author

      Ko pun bertuah gak..masyukkk!

  7. fuh nampak lain dah adamfaiz sekarang, tahniah3..
    tak tengok cite ni, donload..hehe
    boleh tahan overall..best

    1. Author

      adamfaiz same je…blog ni godek2 theme sendiri je… tak leh challenge blog ko, anyway thanks!

  8. selalu jugak ikuti perkembangan kes saman berkaitan dengan FB ni. Memang duit makan tak abih tu hehe 😀


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *