13 Comments

  1. Tak sabar nk tengok cite ni.. would like to know the story behind the site that we log in hours a day..

    1. Author

      best kot..kalau dapat tiket percuma lagi best.. 🙂

  2. ada dapat email suruh buat.. preview… tak tahu kenapa malas sangat nih..huhu

  3. Aku mesti menonton filem ini nanti demi mencari pengajaran di sebaliknya.

    Setuju dengan keratan ayat ini: ”…kerana boleh dijadikan peransang dan sumber inspirasi kepada yang ingin berjaya…”

  4. dia mmg terbaik le..dah macam bill gate pula..bro klu slah ejaan minta tolong betulkan yer hee..

    1. aku rasa dia lagi hebat dari Bill Gates sebab dia yang buat coding sendiri berbanding Gates yang banyak outsource kan kerja kat orang lain..tapi ke-2-2 nya tetap bilionaire..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *