18 Comments

    1. apasal jawapan ko kat atas komen aku….hahaha

      *cuba dapatkan 10usd nanti dapatlah NO.PIN tu :)*

      1. Author

        nak dapat USD2 pun susah..kekeke.

          1. Author

            aku ade blog BI Joe…cuma tak berapa aktif sebab aku lebih selesa menulis dalam BM..

  1. Aku pun mulanya ingat camtu gak Joe…tapi tak harap sangat sebab tau aku nye akaun adsense tak aktif mana

  2. Wah ramai blogger dapat Voucher Adword dari Google. Saya pun dapat juga tapi tak tahu nak buat apa kalau ada business boleh guna voucher ni

    1. Author

      memang ramai yang dapat..ade yang jual…

  3. wah best tu, ada dapat jugak tapi tak reti nak promote apa.. blog aku pun tak jual apa2 barang pun hehe

    1. Author

      Kalau kita pakat kumpul agak2 berapa hinggit voucher boleh kita dapat …ade beribu lemon rasanya…pastu kita tolak murah2 kat yang memerlukan cam samdaddycool ke…

    1. Author

      best! …tapi takde produk sendiri nak di promote.. 🙂

  4. hohoho. haritu zikrihusaini.com pun ada cakap pasal ni.
    tapi aku mmg tak faham pape lah.
    kira rm100 tu untuk apa bro?
    kalau blh redeem duit, sapa taknak. hehe

  5. hehehee interesting title aku ingat apa td…

    lama x ziarah blog hitam puteh nie…apa2 pon all the best bro!

    Salam

    Cheers
    Firdaus

    1. Author

      tima kasih la sudi singgah

    1. Author

      ramai blogger Malaysia dapat offer nih..untung sape yang ada produk/servis sendiri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *